Advertisement

Αστερασ Παοκ 3-2 / Apisteyto Mats 8riler Kai Gkela Gia Paok 3 2 O Asteras Podosfairo Sport 24 : Ενας μεγαλοσ παοκ που θα έπρεπε να ξεπεράσει και το εμπόδιο του άγγλου ρέφερι, γκρεγκ πάουσον, που έτσι αποφάσισε, έτσι καθόρισε το αποτέλεσμα.

Αστερασ Παοκ 3-2 / Apisteyto Mats 8riler Kai Gkela Gia Paok 3 2 O Asteras Podosfairo Sport 24 : Ενας μεγαλοσ παοκ που θα έπρεπε να ξεπεράσει και το εμπόδιο του άγγλου ρέφερι, γκρεγκ πάουσον, που έτσι αποφάσισε, έτσι καθόρισε το αποτέλεσμα.. 6 συνεχόμενες νίκες για παοκ με παοκ γηπεδούχο την τελευταία 10ετία ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ 5 συνεχόμενες στο 2ο ημίχρονο σημειώθηκαν περισσότερα γκολ σε 5 σερί αγώνες ανάμεσα σε παοκ και αστερασ τριπολησ την τελευταία 10ετία σε ελλάδα : Ο αστέρας τρίπολης στην αρχή της περιόδου 16/17 έκανε το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του και στις 19/9 φιλοξένησε τον παοκ που δεν είχε πρόβλημα η τελευταία μεγάλη νίκη του αστέρα (και η πιο. Εδραιώνεται στη 2η θέση ο άρης: Ο μίλαν ράσταβατς μίλησε για τα στοιχεία που είχε στο παιχνίδι του ο αστέρας τρίπολης και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία από τον παοκ. Η ισοφάριση ήρθε με απίθανο σουτ του βαλιέντε στο 57', αλλά η τύχη εφέτος δεν είναι με το μέρος της.

Ο «δικέφαλος του βορρά» άνοιξε το σκορ στο 23' με τον πέλκα, ωστόσο οι αρκάδες πήραν τη νίκη με τα γκολ των μπερτόλιο (49') και σανκαρέ (82'). Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του ατρόμητου με τον παοκ για την 15η αγωνιστική της super league. Η ενδεκάδα του παοκ κόντρα στον αστέρα τρίπολης. «χοντρή» γκέλα για τον δικέφαλο του βορρά στην. Η ισοφάριση ήρθε με απίθανο σουτ του βαλιέντε στο 57', αλλά η τύχη εφέτος δεν είναι με το μέρος της.

Live Asteras Tripolhs Paok In Gr
Live Asteras Tripolhs Paok In Gr from www.in.gr
Η ισοφάριση ήρθε με απίθανο σουτ του βαλιέντε στο 57', αλλά η τύχη εφέτος δεν είναι με το μέρος της. Το φιναλε διαλυει τον αστερα. Ο αστέρας φιλοξενεί στην τρίπολη τον παοκ. Πρόκειται για αναμέτρηση που διεξάγεται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος της super league. «χοντρή» γκέλα για τον δικέφαλο του βορρά στην. Ενας μεγαλοσ παοκ που θα έπρεπε να ξεπεράσει και το εμπόδιο του άγγλου ρέφερι, γκρεγκ πάουσον, που έτσι αποφάσισε, έτσι καθόρισε το αποτέλεσμα. Δυο γκολ στις καθυστερήσεις, με τον ιγκλέσιας να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα στην τελευταία φάση. Η ενδεκάδα του παοκ κόντρα στον αστέρα τρίπολης.

Οι αρκάδες δεν είναι αμελητέα ποσότητα και το απέδειξαν αυτό στο περιστέρι, άσχετα αν έχασαν το ματς.

Οι αρκάδες δεν είναι αμελητέα ποσότητα και το απέδειξαν αυτό στο περιστέρι, άσχετα αν έχασαν το ματς. Δυο γκολ στις καθυστερήσεις, με τον ιγκλέσιας να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα στην τελευταία φάση. Ο «δικέφαλος του βορρά» θέλει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους ολλανδούς. Ο «δικέφαλος του βορρά» άνοιξε το σκορ στο 23' με τον πέλκα, ωστόσο οι αρκάδες πήραν τη νίκη με τα γκολ των μπερτόλιο (49') και σανκαρέ (82'). Εντός των επόμενων ωρών ολοκληρώνεται και ανακοινώνεται επίσημα η μεταγραφή του δημήτρη πέλκα από τον παοκ στην τουρκική φενέρμπαχτσε. 56' σφιντέρσκι (παοκ), 65' μουνάφο (αστέρας τρίπολης). Ο μίλαν ράσταβατς μίλησε για τα στοιχεία που είχε στο παιχνίδι του ο αστέρας τρίπολης και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία από τον παοκ. Η ενδεκάδα του παοκ κόντρα στον αστέρα τρίπολης. Ενας μεγαλοσ παοκ που θα έπρεπε να ξεπεράσει και το εμπόδιο του άγγλου ρέφερι, γκρεγκ πάουσον, που έτσι αποφάσισε, έτσι καθόρισε το αποτέλεσμα. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του ατρόμητου με τον παοκ για την 15η αγωνιστική της super league. Ο αστέρας τρίπολης στην αρχή της περιόδου 16/17 έκανε το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του και στις 19/9 φιλοξένησε τον παοκ που δεν είχε πρόβλημα η τελευταία μεγάλη νίκη του αστέρα (και η πιο. Εδραιώνεται στη 2η θέση ο άρης: Ο αστέρας φιλοξενεί στην τρίπολη τον παοκ.

56' σφιντέρσκι (παοκ), 65' μουνάφο (αστέρας τρίπολης). Δυο γκολ στις καθυστερήσεις, με τον ιγκλέσιας να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα στην τελευταία φάση. Ο «δικέφαλος του βορρά» θέλει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους ολλανδούς. Χαλιούνται με αποκλεισμό από τον παοκ». Γράφει ο γιώργος φραδελάκης ημερομηνία:

Paok Olympiakos 3 2 Den A3ize Na Xasei Mporei Na Perasei Highlights Fosonline
Paok Olympiakos 3 2 Den A3ize Na Xasei Mporei Na Perasei Highlights Fosonline from www.fosonline.gr
Γράφει ο γιώργος φραδελάκης ημερομηνία: Εδραιώνεται στη 2η θέση ο άρης: Ο αστέρας δεν τα παράτησε και έκανε και αυτός γκολ την πρώτη του τελική στο β' ημίχρονο μετά από τραγική αντίδραση της άμυνας του παοκ. Η ενδεκάδα του παοκ κόντρα στον αστέρα τρίπολης. 6 συνεχόμενες νίκες για παοκ με παοκ γηπεδούχο την τελευταία 10ετία ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ 5 συνεχόμενες στο 2ο ημίχρονο σημειώθηκαν περισσότερα γκολ σε 5 σερί αγώνες ανάμεσα σε παοκ και αστερασ τριπολησ την τελευταία 10ετία σε ελλάδα : Ο μίλαν ράσταβατς μίλησε για τα στοιχεία που είχε στο παιχνίδι του ο αστέρας τρίπολης και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία από τον παοκ. Ο αστέρας τρίπολης στην αρχή της περιόδου 16/17 έκανε το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του και στις 19/9 φιλοξένησε τον παοκ που δεν είχε πρόβλημα η τελευταία μεγάλη νίκη του αστέρα (και η πιο. «χοντρή» γκέλα για τον δικέφαλο του βορρά στην.

Ο αστέρας δεν τα παράτησε και έκανε και αυτός γκολ την πρώτη του τελική στο β' ημίχρονο μετά από τραγική αντίδραση της άμυνας του παοκ.

Η ισοφάριση ήρθε με απίθανο σουτ του βαλιέντε στο 57', αλλά η τύχη εφέτος δεν είναι με το μέρος της. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Δυο γκολ στις καθυστερήσεις, με τον ιγκλέσιας να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα στην τελευταία φάση. 6 συνεχόμενες νίκες για παοκ με παοκ γηπεδούχο την τελευταία 10ετία ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ 5 συνεχόμενες στο 2ο ημίχρονο σημειώθηκαν περισσότερα γκολ σε 5 σερί αγώνες ανάμεσα σε παοκ και αστερασ τριπολησ την τελευταία 10ετία σε ελλάδα : Εδραιώνεται στη 2η θέση ο άρης: Ιδανικό φινάλε για τον παναθηναϊκό, μια ακόμη ήττα σε ντέρμπι για τον παοκ (βαθμολογία). Οι αρκάδες δεν είναι αμελητέα ποσότητα και το απέδειξαν αυτό στο περιστέρι, άσχετα αν έχασαν το ματς. Ο αστέρας δεν τα παράτησε και έκανε και αυτός γκολ την πρώτη του τελική στο β' ημίχρονο μετά από τραγική αντίδραση της άμυνας του παοκ. Ο «δικέφαλος του βορρά» άνοιξε το σκορ στο 23' με τον πέλκα, ωστόσο οι αρκάδες πήραν τη νίκη με τα γκολ των μπερτόλιο (49') και σανκαρέ (82'). Ενας μεγαλοσ παοκ που θα έπρεπε να ξεπεράσει και το εμπόδιο του άγγλου ρέφερι, γκρεγκ πάουσον, που έτσι αποφάσισε, έτσι καθόρισε το αποτέλεσμα. «χοντρή» γκέλα για τον δικέφαλο του βορρά στην. Πρόκειται για αναμέτρηση που διεξάγεται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος της super league. Ο «δικέφαλος του βορρά» θέλει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους ολλανδούς.

Ο «δικέφαλος του βορρά» θέλει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους ολλανδούς. Εντός των επόμενων ωρών ολοκληρώνεται και ανακοινώνεται επίσημα η μεταγραφή του δημήτρη πέλκα από τον παοκ στην τουρκική φενέρμπαχτσε. Ο αστέρας δεν τα παράτησε και έκανε και αυτός γκολ την πρώτη του τελική στο β' ημίχρονο μετά από τραγική αντίδραση της άμυνας του παοκ. Ο αστέρας φιλοξενεί στην τρίπολη τον παοκ. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του ατρόμητου με τον παοκ για την 15η αγωνιστική της super league.

3ylo Sthn Tripolh Meta Thn Htta Toy Paok Aek365
3ylo Sthn Tripolh Meta Thn Htta Toy Paok Aek365 from s2.aek365.org
Δυο γκολ στις καθυστερήσεις, με τον ιγκλέσιας να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα στην τελευταία φάση. Ο «δικέφαλος του βορρά» θέλει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους ολλανδούς. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! 56' σφιντέρσκι (παοκ), 65' μουνάφο (αστέρας τρίπολης). Ο αστέρας τρίπολης στην αρχή της περιόδου 16/17 έκανε το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του και στις 19/9 φιλοξένησε τον παοκ που δεν είχε πρόβλημα η τελευταία μεγάλη νίκη του αστέρα (και η πιο. Το φιναλε διαλυει τον αστερα. Ο αστέρας φιλοξενεί στην τρίπολη τον παοκ. Ενας μεγαλοσ παοκ που θα έπρεπε να ξεπεράσει και το εμπόδιο του άγγλου ρέφερι, γκρεγκ πάουσον, που έτσι αποφάσισε, έτσι καθόρισε το αποτέλεσμα.

Χαλιούνται με αποκλεισμό από τον παοκ».

Οι αρκάδες δεν είναι αμελητέα ποσότητα και το απέδειξαν αυτό στο περιστέρι, άσχετα αν έχασαν το ματς. Ο «δικέφαλος του βορρά» άνοιξε το σκορ στο 23' με τον πέλκα, ωστόσο οι αρκάδες πήραν τη νίκη με τα γκολ των μπερτόλιο (49') και σανκαρέ (82'). Ιδανικό φινάλε για τον παναθηναϊκό, μια ακόμη ήττα σε ντέρμπι για τον παοκ (βαθμολογία). Ο αστέρας δεν τα παράτησε και έκανε και αυτός γκολ την πρώτη του τελική στο β' ημίχρονο μετά από τραγική αντίδραση της άμυνας του παοκ. Ο μίλαν ράσταβατς μίλησε για τα στοιχεία που είχε στο παιχνίδι του ο αστέρας τρίπολης και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία από τον παοκ. «χοντρή» γκέλα για τον δικέφαλο του βορρά στην. Εδραιώνεται στη 2η θέση ο άρης: Ο «δικέφαλος του βορρά» θέλει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους ολλανδούς. Ο αστέρας τρίπολης στην αρχή της περιόδου 16/17 έκανε το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του και στις 19/9 φιλοξένησε τον παοκ που δεν είχε πρόβλημα η τελευταία μεγάλη νίκη του αστέρα (και η πιο. Το φιναλε διαλυει τον αστερα. Παραλίγο να κάνει την…γκάφα της χρονιάς ο τερματοφύλακας του παοκ, ο πασχαλάκης, καθώς μετά από γύρισμα του ίνγκασον, ο έλληνας κίπερ δεν μπόρεσε να κάνει κοντρόλ με τη μπάλα να κατευθύνεται προς το τέρμα, και τον αλέξανδρο πασχαλάκη να διώχνει στη γραμμή. 56' σφιντέρσκι (παοκ), 65' μουνάφο (αστέρας τρίπολης). Ενας μεγαλοσ παοκ που θα έπρεπε να ξεπεράσει και το εμπόδιο του άγγλου ρέφερι, γκρεγκ πάουσον, που έτσι αποφάσισε, έτσι καθόρισε το αποτέλεσμα.

Ο αστέρας τρίπολης στην αρχή της περιόδου 16/17 έκανε το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του και στις 19/9 φιλοξένησε τον παοκ που δεν είχε πρόβλημα η τελευταία μεγάλη νίκη του αστέρα (και η πιο αστερασ παοκ. Το φιναλε διαλυει τον αστερα.

Posting Komentar

0 Komentar